Gallery light screen for renovation, Hollyhock House

Title

Gallery light screen for renovation, Hollyhock House

Date

October 19, 1946

Description

Section for ceiling-mounted light screens for gallery renovation; corresponding ceiling plan also included. Text: F. S. Section - Gallery Light Screen / Reconstruction of Main Building - Barnsdall Park - For the Olive Hill Foundation - Los Angeles, Calif. Frank Lloyd Wright Lloyd Wright Architects Sheet Number 13 October 19, 1946

Identifier

01.1946.56

Source

Hollyhock House Archive, Department of Cultural Affairs, City of Los Angeles

Rights

Transmission or reproduction of materials protected by copyright beyond that allowed by fair use requires the written permission of the copyright owners. Copyright restrictions also apply to digital representations of the original materials. Works not in the public domain cannot be commercially exploited without permission of the copyright owner. Responsibility for any use rests exclusively with the user. City of Los Angeles.

Relation

Sheet 13

Language

English

Coverage

Aline Barnsdall Complex, Los Angeles, California, United States

Files

01_1946_56_access.jpg

Collection

Citation

Frank Lloyd Wright (1867–1959) and Lloyd Wright (1890–1978), “Gallery light screen for renovation, Hollyhock House,” Hollyhock House Archive, accessed September 20, 2021, https://hollyhockhouse.omeka.net/items/show/40.